Autóklíma, fűtésrendszer és belső tér tartós higiéniai tisztításA

Tökéletes higiénia és 6 hónapig tartó öntisztuló beltér az autójában!


Baktériumok, vírusok, gombák, kórokozók elleni tartós (6-8 hónapig tartó) védelem! Szagmentesítés hatékonyan!

Kérdésed van? Hívj!

Érdekel az autóklíma tisztítás

Autó klíma / fűtés rendszer és beltér higiénia tisztítása, fertőtlenítéseProfi gépek, profi technológia!

100%-os elégedettségi garancia!

A legjobb eredményt garantáljuk!

Próbáld ki most szolgáltatásunkat 100% elégedettségi garanciával!

Ha nem vagy elégedett az eredménnyel és ezt 8 napon belül jelzed felénk, mi visszaadjuk a kezelés árát.


A motort és a keringtetést a gépjárműben nem szükséges üzemeltetni. Az ózonos eljárást álló motorral végezzük. A gépjárművek biztonsági okokból belső keringtetésnél is 10-15% külső levegőt engednek be, mely csökkenti a járó motorral végzett hagyományos ózonos eljárások fertőtlenítési hatékonyságát. Álló motornál nem szükséges a keringtetést bekapcsolni.  Az AVHS rendszerrel a Mobilsept LaReserve higiéniai robot csöveken keresztül közvetlenül a levegő rendszerbe vezeti az ózont és a speciális antimikrobiális hatóanyagot. Nincs friss levegő beszívás az eljárás alatt, így növelve a klíma és fűtés rendszer higiéniai tisztításának hatékonyságát. A gép 29 percet szabályzottan üzemel, figyelve a hőmérsékletet, . Bevizsgáltan 99.9% hatékonysággal vírus, baktérium, gomba, spóra ölő hatást biztosít, kiválóan szünteti meg a beivódott szagokat, mint a dohányfüst és a beázás utáni dohos szag. 


Az autó klíma és fűtés rendszer ózonos higiéniai tisztításán kívül a gépjármű üléshuzatának, üléseinek, belső terének hatékony higiéniai tisztítását, szagmentesítését is elvégzi ózongenerátor az optimális ózonszínt + antimikrobiális hatóanyag utastérbe juttatásával, mely  akár 6 hónapig tartó öntisztuló belteret eredményez. A hatóanyag segíti a szagok és baktériumok megszüntetését, a kemény felületeken lerakódva filmréteget képez, mely hosszú távon képes fennmaradni és védelmet nyújtani. A készülék speciálisan ózonos gépjármű fertőtlenítésre lett tervezve és fejlesztve, annak érdekében, hogy a legtökéletesebb személyautó klíma/fűtés rendszer és belső tér higiéniai tisztítását tudja ellátni speciális egyedi funkciókkal.


Tökéletes higiénia és 6 hónapig tartó öntisztuló beltér az autójában!


Autóklíma / fűtés rendszer, belső tér tartós higiéniai tisztítása, szagtalanítása ózon + antimikrobiális hatóanyag alkalmazásával


Baktériumok, vírusok, gombák, kórokozók elleni tartós (6-8 hónapig tartó) védelmet biztosító ózonos kezelés + szagmentesítés!


A tartós eljárás alkalmával a higiéniai robot az autó klíma / fűtés rendszer és belső tér higiéniai ciklus alatt speciális antimikróbális hatóanyagot tartalmazó folyadékot porlaszt a légtérbe. 


Az ózonos tisztítás során a rendkívül finom folyadék részecskék a felületeken lerakódva biofilmet képeznek, melynek eredményeként a kemény felületeken akár 6-8 hónapig meggátolja a vírusok, baktériumok, kórokozók megtelepedését, így mindennemű utókezelés nélkül fenntartja a kialakított higiéniai állapotot! Az eljárás további előnye, hogy megnöveli a beivódott dohányfüst és egyéb kellemetlen szagokat okozó faktorok megszüntetésének hatékonyságát is.

A gép a ciklus végén ózon destrukciót végez, lecsökkentve az ózonszintet egy jóval alacsonyabb szintre. A kezelést követően a hatóanyag tökéletes lerakódása után elég 1-2 perc szellőztetés és az autó biztonságosan használatba vehető. 

Az autóban a kezelést követően kellemes illat érezhető.Autóklíma és beltér higiéniai tisztítás árakKombinált, ózon + antimikróbális hatóanyag (tartós több hónapig tartó higiéniai személyautó kezelés)


Tartós védelem (több hónap) organikus alapú antimikróbális hatóanyag használatával személyautóknál.

1 autó, egyszeri kezelése

csak 7.500 Ft


  • 3 autó/alkalom 6 000,-Ft /autó vagy alkalom
  • 6 autó/alkalom és felett kérjen egyedi ára


Hajó, furgon, teherautó, busz, klíma + belső tér + raktér fertőtlenítése ózonnal (csak helyszíni kiszállással)

Klíma + kabin és raktér egyben

csak 10.200,-Ft
Szerződött ügyfeleknek egyedi árakat biztosítunk!


Próbálja ki, és érzékelni fogja a különbséget!Helyszíni gépkocsi klíma és belsőtér tisztítása, fertőtlenítése

Bejelentkezés: 06 70 77-210-30


Szolgáltatásainkat helyszíni kiszállással végezzük.

Díjmentes kiszállás: Érd, Diósd, Törökbálint, Százhalombatta, Tárnok, Sóskút, Budaörs, Budapest XXII. kerület, Budapest XI. kerület, Budapest XII. kerület, Veszprém és környező települései, Várpalota, Balatonalmádi, Balatonfűzfő, Csopak, Balatonfüred, Tapolca, Diszel, Zalahaláp, Lesenceistvánd, Lesencetomaj, Lesencefalu, Nemesvita, Balatonederics, Szigliget, Hegymagas, Raposka, Kisapáti, Badacsonytördemic, Badacsonylábdihegy, Gyulakeszi, Kisapáti, Nemesgulács, Badacsony, Badacsonytomaj, Badacsonyörs, Káptalantóti, Salföld, Kékkút, Ábrahámhegy, Balatonrendes, Pálköve, Kővágóörs, Révfülöp, Szepezdfürdő, Balatonszepezd, Zánka, Balatonakali, Köveskál, Balatonhenye, Szentbékkálla, Mindszentkálla

Egyéb helyszínekre történő kiszállásra kérje ajánlatunkat.
ózonos autóklíma és beltér tisztítás


| | | |